Удружење Ликовних Стваралаца Нови Сад


Стална поставка Удружења Ликовних Стваралаца Нови Сад

Удружење Ликовних Стваралаца Нови Сад – Кроз 44 године постојања , наше удружење је од свих ликовних удружења у нашем граду најдуже опстало. Један од добрих разлога је да је састав наших чланова по годинама живота од врло младих особа до особа у позној старости. А све то уз добру вољу и узајамно поштовање.

Удружење Ликовних Стваралаца Нови Сад четврти пут учествује у Манифестацији Музеји за 10 са врло раличитим техникама ликовне уметности. Заступљено је уље на платну, акрил, акварел, пастел, осликавање на свили, стаклу, комбинована техника и као најновији вид ликовне уметности у нашем удружењу инсталација у којој се користи електрична енергија за осветљене монотипије на пергаменту.

Радујемо се сваком дану излагања зато што планирамо да посетиоце својим доласком укључимо у разговор и дискују о радовима које изажемо. Наш циљ је да то буде програм који ће имати све облике узајмане активности, интеракције и назвали смо га ОТВОРЕН ПАНЕЛ. Биће то занимљив програм јер радови већином створени у осами излагањем на светлост дана пред очима посетилаца добијају нове боје, значење и различитост у тумачењу симболике.

Посебни шрограми Удружења ликовних стваралаца Нови Сад

Пролећна изложба

 

Радно време током Манифестације:

  • радним данима од 15 до 18 часова
  • субота, 15. мај од 15 до 22 часа
  • недеља нерадна

Адреса: Трг Републике 4, Нови Сад

Сајт: УЛС Нови Сад